020 - 23 766 22 info@sky-park.nl
  • nl
  • en
  • de

Valet parking service

Valet parking is de meest luxe manier van parkeren bij de luchthaven Schiphol. Bij Valet parking kunt u zelf direct naar de luchthaven rijden waar een medewerker van Sky Park klaar zal staan om u verder te helpen.

Deze medewerker zal met u kort uw reservering doornemen, waarna u uw reis kan vervolgen. Wij attenderen u erop dat u voor de Valet Service altijd 24 uur van te voren dient te reserveren. Tevens verzoeken wij u zich telefonisch te melden 30 minuten voor aankomst bij de luchthaven Schiphol.

De betaalmogelijkheden bij Sky Park Valet Service bestaan uitsluitend uit vooraf betalen per iDEAL of creditcard. Eventueel openstaande bedragen als gevolg van latere wijzigingen, kunt u aan onze medewerker met uw pinpas of creditcard voldoen. Contant is helaas niet mogelijk.

Terugkeer

Bij terugkeer dient u, zodra u alle bagage in uw bezit heeft, telefonisch contact op te nemen met de chauffeur van Sky Park. De chauffeur zal vervolgens uw voertuig direct vanuit de parkeerlocatie naar de luchthaven rijden, waarna u uw reis weer vlot voort zou kunnen zetten.

Extra diensten

Wanneer u voor de Valet Parking service kiest, is het mogelijk om tegen een meerprijs een was pakket af te nemen. Wij zorgen er dan voor dat u uw auto weer schoon (zowel ex- als interieur) terugkrijgt.